Casal d’estiu de les valls de Cardós (20 de Juliol al 14 d’Agost)

Us informem que s’han obert les inscripcions al Casal d’estiu de les Valls de Cardós per a totes aquelles famílies interessades. Us podeu inscriure enviant un correu electrònic  aodl@vallsdecardos.com, i se us enviarà la documentació necessària per a fer el tràmit i el pagament de la inscripció. El termini d’inscripció és fins el 10 de juliol

El casal d’estiu va adreçat als nens i nenes d’entre 3 i 12 anys. La major part de les activitats seran de caire esportiu, diverses, i adaptades a l’edat dels participants. També es faran activitats d’excursió i coneixement de l’entorn. 

Les dates seran del 20 de juliol al 14 d’agost.

Horari: de 9:00 a 14:00h.

Preus:

  • 1 setmana: 40€ escolaritzats/ 50€ no escolaritzats a la comarca.
  • 2 setmana: 60€ escolaritzats / 80€ no escolaritzats a la comarca.
  • 4 setmanes: 100€ escolaritzats / 120€ no escolaritzats a la comarca.

Ubicació:

La major part dels dies seria a Ribera de Cardós, utilitzant diversos equipaments com el parc infantil, el pati de l’escola i el poliesportiu, a més d’activitats a l’aire lliure. També s’ofereix la possibilitat de desplaçar alguns dies de la setmana les activitats a Tavascan, oferint també activitats a la piscina municipal i a la resta d’equipaments esportius del poble. Així doncs, ens haureu de confirmar la disponibilitat dels pares i mares per a transportar els vostres fills/es en cas que sigui necessari. 

Per més informació podeu trucar al telèfon de contacte del tècnic de la Comunitat de Municipis Cardosencs. 697 384 501 (Joel).

Publicat a General